KIEMELT AJÁNLAT

Zyóry Fürdő, Mezőkövesd

Zyóry Fürdő - óriás sakk, Mezőkövesd

Hadas városrész

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő élményelem - Mezőkövesd

 

Mezőkövesd - Impresszum

Jogi feltételek:

A Tulajdonos a mezokovesdinfo.hu portált információs célból hozta létre és üzemelteti.

Az oldal célja: Mezőkövesd város minél szélesebb körben történő megismertetése az idelátogató hazai és külföldi vendégek, és a mezőkövesdi lakosok számára.

A Tulajdonos előzetes írásos engedélye nélküli kereskedelmi felhasználása mind egyes részletekben, mind egészében tilos.

A portál teljes megjelenése és tartalma a Tulajdonos szellemi tulajdona - vagy egy másik fél részéről a Tulajdonos használatára átengedett anyag - és mint ilyen, a hatályos szerzői jogvédelmi törvények védelme és hatálya alá tartozik. Az itt közzétett bármilyen természetű anyag (rajz és fotó, animáció, film, szöveg, hanggal és hang nélkül) a Tulajdonos előzetes írásos engedélye nélkül sem részben, sem egészében nem publikálható, nem reprodukálható. Előzetes írásos engedély, szerződés nélkül nem lefordítható, nem adaptálható.

Az információk feltöltésekor igyekszünk egyértelműen jelölni a szerzői jogok által védett anyagokat, mégis előfordulhat, hogy véletlenül megjelentetésre kerülnek olyan anyagok, melyek jogvédettsége számunkra nem ismert.

Nem teszünk közzé szándékosan olyan tartalmat, melyről tudjuk, hogy szerzői jog által védet.

Ha mégis felfedez az oldalon olyan anyagokat, információkat, melyek közlése szerzői jogokat sért, kérjük, először velünk lépjen kapcsolatba, hogy a jogsértő magatartást - mely szándékaink ellenére történt - késedelem nélkül megszüntethessük.

A weboldal részeit Ön kizárólag saját felhasználás céljából a merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, ám ebben az esetben sem válik jogosulttá a weboldal így többszörözött részének a továbbhasználatára, terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára.

A website-on közzétett valamennyi információ és adat tájékoztató jelleggel jelenik meg. Ezek az adatok, információk a Tulajdonost kötelező érvénnyel nem kötik.

Adatvédelem

Az információs önrendelkezési jog érvényesítése, valamint a partnerek személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése érdekében, a www.mezokovesdinfo.hu Tulajdonosa a személyes adatokat kizárólag az érintett hozzájárulásával tárolja és dolgozza fel.

A Tulajdonos tudomására jutott személyes adatokat köteles bizalmasan kezelni, azok megismerését az érintett előzetes hozzájárulása nélkül más személy számára nem teheti lehetővé, illetve azokat nem hozhatja nyilvánosságra.

Felelősség

A Tulajdonos nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért. A honlapon közzétett, más forrásból származó információkat a lehető legnagyobb körültekintéssel válogatjuk, azok tartalmáért azonban a Tulajdonos semminemű felelősséget nem vállal.

Technikai követelmények:

Mezőkövesd város információs portáljának megtekintéséhez Internet Explorer 5, Netscape 4.7 vagy Opera 7. vagy ezeknél magasabb verziószámú internetes böngészők használatát javasoljuk.

© www.mezokovesdinfo.hu.

Írjon a szerkesztőnek vagy hívja a 30/363-2391-es telefonszámot!

Felhívjuk a Kedves Látogatók figyelmét, hogy a vállalkozások szöveges és képi anyagát a tulajdonosok bocsátották rendelkezésünkre, így azok tartalmáért felelősséget nem tudunk vállalni.